VÉNASSZONYOK NYARA ... BBQ

Nálunk még mindig javában tombol a kellemes meleg. Igazi vénasszonyok nyara van. Ezt  a csodás időt úgy döntöttünk, hogy egy igazi BBQval "ünnepeljük" meg.
És mivel nagy-nagy családi kedvenc a bárány sült rozmaringgal meghintve... 
A serpenyőben sütött báránynál csak egy istenibb van: a "tűzön" sütött. Aminek ízében érezhető a faszén füstjének az illata. Hmmm.... mámorító.
Persze mit sem érne ez az egész varázs, ha nincs ki élvezze. És ha még van aki segédkezik is pl a krumpli becsomagolásában :)


... vagy a hús sütésében...

És a parázson sült báránysült félig készen:

és ahogy körbeveszi a faszén füstköntöse:





2 megjegyzés:

Névtelen írta...

most nagyon irígykedem, mert itt szutyok idő volt ma...

Az a kép amikor a kisfiad süti a húst. nagyon jó lett .

üdv H.

ChezSandra írta...

Igen-igen, itt szép idő van :)
És kisfiam imád segédkezni mindenben :)

köszi

S.

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!