FEBRUÁRI JÁTÉK

Már nagyon a tél végét járjuk... Szerencsére, mert az elmúlt fényhiányos napok miatt a szervezetünk bizony már nagyon vágyik az újabb friss zöldségek és gyümölcsök iránt. 
Előkerülnek a kerékpárok, felhúzzuk a nyúlcipőt. Ez az az időszak, amikor lefoglalásra kerülnek a nyaralások, és bizony ez annak is az időszaka, hogy a hagyományos, téli - kalóriadúsabb - ételeket lecseréljük könnyebb, kalóriamentesebb finom fogásokra.
Ezt ha munkahelyen étkezünk sajnos sokszor kevésbé tehetjük meg, de mi van a magunkkal vitt finomságokkal? Otthon összepakoljuk a finom salátáknak valót, és ebédidőben csak nyakon öntjük az elkészített salátaszósszal (igen, helyben, frissen és akkor nem lesz tocsogós), megrázzuk, és már falatozhatjuk is. Vagy csak bedobozoljuk az ebédet, és tetejébe rakható evőeszközökkel bárhol, bármikor lakmározhatunk is.

Jól hangzik?
Most könnyen és egyszerűen meg is nyerheted ezeket a fiatalos és trendi tartókat, nem kell hozzá mást tenned, csak
  1. Legyél a Chez Sandra Facebook oldal követője
  2. Ezalatt a kép alatt - nem itt, hanem a Facebookon! - hagyj választ a következő kérdésre: Milyen ételeket fogyasztasz mostanság? (pl néhány válaszlehetőség: gluténmentes, cukormentes, lisztmentes, tejmentes, teljes kiőrlésű lisztből készültek, stb...)
A játék 2013. február 18-ától 2013. február 28-án éjfélig tart! 
Sok sikert!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések