KÖZÖS PIAC - 2013. MÁJUS 11


Május 11-én, immáron harmadik alkalommal nyitja meg kapuit a Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár, ahol a termelők hatalmas választékkal várják az egészséges és megbízható forrásból származó termelői finomságokra vágyó érdeklődőket. A kistermelők portékái között megtalálható zöldség, gyümölcs, lekvár, süti, hús, fűszer és még sok-sok odaadó figyelemmel készült finomság.
A Közös Piac szervezői számára a cél az, hogy minél többen helyi termelőktől és megbízható forrásból vásároljanak. A piacon kizárólag egészséges ételeket, finomságokat, találhatnak tartósítószerek, káros növényvédő-szerek és manipulált gének nélkül. A vásárra még jelentkezhetnek olyan hazai kistermelők, őstermelők és kis manufaktúrák, akik ellenőrzött forrásból származó, minőségi alapanyagokból készülő ételkülönlegességeket, saját termesztésű zöldséget, gyümölcsöt, fűszereket és más finomságokat kínálnak az érdeklődők számára. 
Jelentkezés: kozospiac@mentha.huAz immáron hagyományosan, havonta megrendezésre kerülő Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár a nyári szezon idején új helyszínre költözik:

Central Passage – Új Gödör Klub (1061. Budapest, Király u. 8.)

A Király utca ma a főváros az egyik legfelkapottabb utcája, mind a budapestiek, mind a turisták között. Az átjáró mindössze 50 méterre található a Deák Ferenc tértől, a helyszín fedett, de természetes fénnyel ellátott. Az átjárónak bejárata van a Király utcáról és a Paulay Ede utcáról is.
Megközelíthetőség autóval: A Central Passage a Király utca és a Paulay Ede utca között helyezkedik el. Utóbbira a Bajcsy-Zsilinszky útról lehet ráfordulni, a Király utca a Károly körút felé egyirányú.


A visszatérő termékek között megtaláljuk a Panyolium szárított gyümölcseit, a Nektári Manufaktúra gyümölcsleveit, a Buzás Borokat, az Élménykonyha különleges csokijait, a Donum Terrae tökmagolaj termékeit, zöldségeket, gyümölcsöket, sajtokat, húsokat, lekvárokat, szappanokat és szörpöket, valamint újdonságként a Chili Hungária, a Sütipont és Gyümi Dunarét finomságait.
Ezek mellett május 11-én több mint 50 árus várja különlegességeivel a Gödör Klubnál lévő Central Passag-ben a piacozni vágyókat.

Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár
2013. május 11, 10-17 óráig
Central Passage – Új Gödör Klub (1061. Budapest, Király u. 8.)

Közös Piac a Facebookonwww.facebook.com/KozosPiacMegjegyzések

Népszerű bejegyzések