SÜTŐVÁLASZTÁS 2010

Sajnálatos módon a sütőm beadta a kulcsot. Nem volt egy mai darab, de szerettem. És most el kell búcsúznunk egymástól. Egy Candy sütőm volt a rusztikus sorozatból. Úgyhogy belevetettem magam az új sütő témának.
Elkezdtem nézegetni, hogy milyenek vannak, de nem egyszerű a téma...

Úgyhogy aki járatos a témában, esetleg "csak" elégedett a sajátjával, vagy tudja, hogy ha Ő lenne most ebben a helyzetben melyiket venné... Szóval örömmel vennék minden segítséget.





7 megjegyzés:

Mona írta...

Mi karácsonyra vettünk egy Bosh beépíthetőset. Nagyon jól superál még mindig. Én ajánlom!!!!

Morzsa írta...

Nekem a korábbi házunkban FAGOR berendezéseim voltak, és a főzőlappal, meg a sütővel teljesen elégedett voltam. Ellenben mosogatógépet, meg olyat, aminek mozgó részei vannak, SOHA nem veszek tőlük többet.
Igaz, a sütő ajtaja egy kicsit szelelt, de ez csak azután tűnt fel, hogy az új házba vettünk egy Bosch sütőt, és ennél minden teljesen illeszkedik ;)
Amúgy eddig másban nem látok különbséget a kettő közt.
Ami nálam szempont volt a választásnál:
- katalitikus, azaz öntisztító sütőfal,
-legalább néhány teljesen kihúzható sütősín, hogy ne kelljen benyúlni a tepsiért, hanem mint egy fiók, kihúzható legyen (más kérdés, hogy mindig elfelejtem, hogy ki is tudnám húzni)
- programozhatóság és nagy kijelző

Mamma írta...

Nekem kettő van. Egy gáztűzhely, miben benne van a sütő, és egy különálló villanyos. Megvan, hogy mikor mit miben sütök. Meg nem is hátrány amikor összegyűlik a család, hogy kevesebb idő alatt vagyok meg.

Majd írd meg milyen lett!

Mamma írta...

Jah, és Nekem Elektrolux van.

bodzablog írta...

Nálam a fő hangsúly a jó sütési élmény mellett az energiatakarékosság. Egy ilyen sütő az álmom, amint sikerül innen elköltözni: http://www.samsung.com/hu/consumer/home-appliances/built-in-models/built-in-ovens/BQ1S4T003/XEH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=
Akinek van, csak dicsérni tudja. Nagy okosság, hogy teljesen kettéosztható a sütőtér és ha csak egy tepsi valamit, vagy egy tál valamit sütne az ember, elég az egyik felét felmelegíteni. Vagy lehet kétfélét is sütni egyszerre, különböző hőfokon, grillezve, vagy légkeveréssel. Természetesen öntisztító és szuper energiatakarékos :)) Ahhoz képest, hogy mennyit tud, a mai árak mellett igazán nem lóg ki a sorból, ami nagyon meglep.

ChezSandra írta...

Köszönöm a hozzászólásokat!

Bosch sütőt vettünk Mi is Anyósomnak, és szereti. (Én is sütöttem már benne, és tényleg jó)

A FAGORral kapcsolatban én is hallottam, nem megbízhatóak.

Az ELEKTROLUXról nincs infóm

Ez a SAMSUNG húúú, tényleg nagyon-nagyon klassz.

Ildy írta...

Az enyém beépíthető TEKA, és szuper! 9 program, forgónyárs, stb. Ajánlom!

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!