MENNYEI BROWNIE KEVESEBB MINT 15 PERC ALATT (GLUTÉN-, LAKTÓZ-, TEJ-, FEHÉRCUKORMENTES)

Egy újabb brownieval gyarapodott az eddigi repertoárunk. Most egy eritritollal készülő glutén- és tejmentes verzió készült kevesebb mint 15 perc alatt (az összeállítása 2-3 perc, a sütése 10 perc.)

Eritritollal készül, a glutén-, liszt-, laktóz-, szója-, tejmentes diétákban fogyasztható! 





HOZZÁVALÓK 


4 ek lenmagliszt
4 ek darált mandula
6 ek nyírfaporcukor v. 8 ek eritritol
4 ek holland kakaó
6 ek kókuszolaj
6 ek kókusztej
2 egész tojás
1 kk örölt fahéj
1 vaníliarúd kikapargatott belseje



ELKÉSZÍTÉS 


A sütőt melegítsük elő légkeveréses fokozaton 180°C-ra.
Egy keverőtálban keverjük össze a száraz és a nedves hozzávalókat, majd egy 18 centiméteres átmérőjű szilikon tortaformában 10 perc alatt süssük készre.




Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!