MANDARINOS CÉKLÁS KACSASÜLT


HOZZÁVALÓK

kacsacomb
2 fej cékla
3 közepes sárgarépa
1 póréhagyma zöld része
3-4 ág rozmaring
1 alma
2 mandarin
só, bors


ELKÉSZÍTÉS

  1. A mandarint megpucoljuk, és egy hőálló tálba rakjuk a gerezdeket. Egy almát megmosunk, kivájjuk a magházát, és felszeletelve a mandarinhoz adjuk. 
  2. A póréhagyma zöld szárát szintén felkarikázzuk, mehet bele, majd a céklát is megmossuk, meghámozzuk és belerakjuk a tálba. 
  3. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a rozmaringágakat majd ráhelyezzük a kacsacombokat. 
  4. 200 fokra előmelegített sütőben kb fél órát sütjük, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott sárgarépát, és további negyedóra-húsz percet sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!