A vasárnapi húslevesből több új ételt készítettünk már. A hús - vagy zöldség - levesben főtt zellerből keverjünk a reggeli vagy esti pirítósunkra, kétszersültünkre kenhető krémet egy kis tormával pillanatok alatt.
A krém a glutén-, liszt-, hús-, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
HOZZÁVALÓK
200 gramm (hús)levesben főtt zeller
1 ek natúr joghurt
1 tk reszelt torma
1 kisebb gerezd fokhagyma
só, frissen őrölt tarka bors,
1 késhegynyi őrölt szerecsendió
snidling
ELKÉSZÍTÉS
A levesben főtt zellert tegyük egy tálas mixerbe a fokhagymagerezddel együtt, majd pürésítsük. Adjuk hozzá a natúr joghurtot, a lereszelt tormát, majd ízesítsük sóval, borssal, őrölt szerecsendióval.
Pirítósra, kétszersültre vagy friss baguettere kenve, snidlinggel megszórva tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése