Göngyölt csirke pestoval, sajttal, sonkával.
HOZZÁVALÓK
csirkemell
sonka
ementali sajt
pesto
só,bors,
tej
köretnek burgonya
ELKÉSZÍTÉS
A csirkemelleket óvatosan vágjuk fel, nyissuk ketté és klopfoljuk vékonyra
A csirkemellszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd kenjük meg pestoval. Helyezzük rá a sonka és a sajtszeleteket, majd tekerjük fel.
Tegyük egy sütőtálba úgy, hogy alulra kerüljön a hússzelet vége, hogy ne nyíljon ki (használhatunk akár hústűt is!) Rakjuk a hústekercsek mellé a megmosott és negyedekre vágott apró burgonyát, és ezt az egészet bőségesen locsoljuk meg tejjel.
Tegyük a 200C fokra előmelegített sütőbe, és addig süssük amíg szép színt kap és a burgonya is megpuhul. (időnként locsoljuk vissza a tejjel)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése