CSIRKEMELLTEKERCSEK PESTOVAL SAJTTAL SONKÁVAL


Göngyölt csirke  pestoval, sajttal, sonkával.


HOZZÁVALÓK

csirkemell
sonka
ementali sajt
pesto
só,bors, 
tej
köretnek burgonya


ELKÉSZÍTÉS


A csirkemelleket óvatosan vágjuk fel, nyissuk ketté és klopfoljuk vékonyra 
A csirkemellszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd kenjük meg pestoval. Helyezzük rá a sonka és a sajtszeleteket, majd tekerjük fel. 
Tegyük egy sütőtálba úgy, hogy alulra kerüljön a hússzelet vége, hogy ne nyíljon ki (használhatunk akár hústűt is!) Rakjuk a hústekercsek mellé a megmosott és negyedekre vágott apró burgonyát, és ezt az egészet bőségesen locsoljuk meg tejjel.
 
Tegyük a 200C fokra előmelegített sütőbe, és addig süssük amíg szép színt kap és a burgonya is megpuhul. (időnként locsoljuk vissza a tejjel)
  

Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!