Néhány hozzávaló, és egy sütő kell csak ehhez a pofonegyszerűen elkészíthető mindenmentes finom gyors ebédhez.
A low carb, és a *mindenmentes, vagyis a glutén-, liszt-, laktóz-, szója-, tej-, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
HOZZÁVALÓK
3 db nagyobb szelet marhahús
egy kisebb üveg spárga
1 nagyobb fej gomba
1 vékony szál póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors, őrölt szerecsendió
olívaolaj
ELKÉSZÍTÉS
A sütőt kapcsoljuk be 200 °C fokra.
A marhahúst klopfoljuk ki, és tegyük 3 kistányérra.
Egy kisebb tálba öntsük bele az olívaolajat, keverjük hozzá a fűszereket, majd nyomjuk bele a fokhagymát. Keverjük össze, és kenjük meg vele a marhaszeleteket.
A póréhagymát vágjuk hosszú csíkokra, majd tegyük a hússzeletekre. Helyezzük rá a felcsíkozott spárgát és a szintén hosszú csíkokra vágott fej gombát is.
Tekerjük fel, majd hústűvel mindkét oldalról rögzítsük.
Helyezzük egy jénai tálba a hústekercseket, öntsünk alá egy kevés vizet és már mehet is be a sütőbe 20-25 percre!
Időközben locsolgassuk meg a kisült szaftjával, majd krumplipürével és paradicsomsalátával tálaljuk!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése