RÉTEGES PUDING

Azt hiszem a puding kicsiknek, nagyoknak egyaránt kedvence. Már csak azért is, mert egyszerűen elronthatatlan. Ez a réteges puding nagy családi kedvencünk:





HOZZÁVALÓK


1 zacskó csokoládés pudingpor
1 zacskó vaníliás pudingpor
tej
cukor v. nyírfacukor
meggybefőtt
100 gramm csokoládé


ELKÉSZÍTÉS

A zacskón található utasítás szerint (tej és cukor/édesítő hozzáadásával) készítsük el először a csokoládés pudingot, és még melegen keverjük hozzá a felkockázott csokoládét (egy kis darabot hagyjunk ki, mert az majd a tetejére reszeljük díszítésképpen!). 

Öntsük az előkészített kis tálkákba a pudingot, majd rakjuk rá a lecsepegtetett meggybefőttet.
Végül készítsük el a vaníliás pudingot is, és "öntsük rá" a csokis rétegre. Reszeljük a tetejére a maradék csokoládét, és legalább egy órára tegyük a hűtőbe.


Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!