Kevés hozzávalóból villámgyorsan elkészíthető ez a remek fogás akár ebédre akár vacsorára is!
A glutén-, liszt-, laktóz-, tojásmentes diétákban fogyasztható!
HOZZÁVALÓK
100 gramm koktélrák
1 citrom
1 deci laktózmentes tejszín
2 teáskanál provence-i fűszerkeverék
só,bors, őrölt szerecsendió
olívaolaj
ELKÉSZÍTÉS
Egy kis edényben közepes fokozaton egy-két evőkanál olívaolajon pirítsuk meg a kis koktélrákokat (nyugodtan lehet fagyasztottan is beletenni), majd adjuk hozzá a fél citrom levét.
Sózzuk, borsozzuk meg, majd ízesítsük a fűszerkeverékkel. Folyamatos kevergetés mellett sűrítsük be.
Tegyük egy tálra a madársalátát, helyezzünk rá egy fél avokadót, és a kivett mag helyére kanalazzuk a szószos rákokat.
Behűtött Sauvignon Blanc tökéletes választás hozzá .
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése