ATLANTI LAZAC II.


Íme egy újabb variáció a creme fraiche-tormás krém és a lazac "házasságára" az ATLANTI LAZAC I. recept után.


HOZZÁVALÓK

2 ek creme fraiche v. tejszín
2 tk torma, 
bors, 
1 tk kapor, 
füstölt lazac szeletek

ELKÉSZÍTÉS

Egy tálba kanalazom a creme fraiche-t és a tormát. Borsozom, hozzáadom a kaprot, majd összekeverem.
A lazacszeleteket "fel-háromszögezem", majd magam elé teszek egyet úgy, hogy a háromszög talpa legyen felém. Kb a feléhez teszek egy teáskanálnyi krémet, majd feltekerem. Egy tálra helyezem, a tetejét a maradék krémmel díszítem.
A tálalásig hűtőben tartom.




Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!