Grillezett kecskesajt az ünnepi vacsoránk egyik előételeként szerepelt. Valami olyasmit szerettem volna amiben van kecskesajt (Férj nagy kedvence) és mégis valami könnyedebb...
A glutén, liszt-, szójamentes diétákban fogyasztható!
Hát ez lett belőle:
HOZZÁVALÓK
rókagomba
kecskesajt,
olívaolaj,
póréhagyma,
saláta,
rosé bor,
só, bors
saláta
ELKÉSZÍTÉS
A megtisztított róka gombák kalapjának mindkét oldalát olívaolajon süssük meg, és tegyük félre.
Ugyanebben a serpenyőben a tisztított, vékony karikákra vágott póréhagymát sóval, borssal és rozé borral pároljuk meg. Ezután a kecskesajtot szeleteljük fel, és szintén mindkét oldalát süssük meg. Végezetül készítsünk salátaágyat a tányérra, tegyük rá a gombákat, majd a párolt póréhagymát és a grillezett kecskesajtot.
Melegen tálaljuk!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése