HOZZÁVALÓK
1 nagy édes burgonya
10 cl tejszín
szecsuani bors
só
baguette
olívaolaj
chili paprika
ELKÉSZÍTÉS
Az édesburgonyát megtisztítjuk, feldaraboljuk és sós vízben megfőzzük.
Botmixerrel a tejszín felének hozzáadásával pürésítjük, majd hozzáadunk 1/2 teáskanál szecsuani borsot, megsózzuk.
A fennmaradó tejszínt felverjük, és hozzáadunk fél teáskanálnyi szecsuani borsot.
A baguettet felkarikázzuk, és az olívaolajjal elkevert chilivel megkenjük a karikákat, és 180 fokos sütőben 8-10 percig sütjük.
TÁLALÁS
Egy tál aljába kanalazzuk az édesburgonyás krémet, majd nyakonöntjük a tejszínnel. A chilis baguettel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése