Egy újabb gyermek kedvenc, egy újabb gyerekbarát finomság. A natur változat után ezúttal az új csokoládés krémsajttal és pluszban hozzáadott cukor nélkül készült. Könnyű, finom, gyors és garantáltan gyerekmenüre illetve gyermeklelkületű felnőtteknek való!
HOZZÁVALÓK
6 deci tej
2 deci kókusztej
25 deka rizs
50 gramm Philadelphia csokoládés krémsajt
5 db tojás
2 ek cukrozatlan kakaópor
1 deci víz
ELKÉSZÍTÉS
A rizst főzzük meg a tej és a víz keverékével. Amikor már puha, keverjük hozzá a kókusztejet. Tegyük félre amíg kihűl, majd adjuk hozzá egyenként a tojások sárgáját és a csokoládés krémsajtot. Szórjuk meg a kakaóval, és végül óvatosan forgassuk bele a kemény habbá vert tojásfehérjét is. Szilikonformákba öntve 180 °Cra előmelegített (légkeveréses) sütőben süssük addig, amíg a beleszúrt tű tisztán nem jön ki belőle!
MEGJEGYZÉS
Kisebb, 3-5 centiméter átmérőjű szilikon muffin formákban is süthetjük, és így vendégváró falatokként is kínálhatjuk!
1 megjegyzés:
Isteniek:) Ki fogom próbálni:)
Megjegyzés küldése