TONHALAS SALÁTA

Akár egy könnyű ebédnek, akár egy finom könnyű vacsorának pár perc alatt elkészíthető ez a remek tonhalas saláta. 
Nálunk mindig van itthon tonhal konzerv, mert nagyon egészséges: a húsa szelént, magnéziumot, B vitaminokat, omega 3 zsírsavakat tartalmaz, a felhasználhatósága pedig nagyon sokrétű: kerülhet tésztákra, salátákra, de akár szendvicsekbe is.



HOZZÁVALÓK

2 marék saláta
1 kisebb tonhal konzerv
1 db lila(sárga)répa
1 közepes paradicsom
fél kígyóuborka
1 kisebb chioggia (csíkos) cékla
fél-fél piros és sárga kaliforniai paprika

2-3 csavarásnyi tengeri só
1 lime leve
frissen őrölt tarka bors

ELKÉSZÍTÉS

A zöldségeket tisztítsuk, majd aprítsuk fel. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá a villával áttört tonhalat, majd ízesítsük sóval, borssal és a lime levével.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések