GLUTÉN-, TEJMENTES PALACSINTA II.

Glutén- és tejmentes palacsinta kókusztejből és kukoricakeményítőből. Az eredmény ugyanolyan lett mint az "igazi". Az eredmény pedig: könnyen, egyszerűen és vékonyan süthető palacsinták.

Eddigi glutén-, és tejmentes palacsintarecepteket a linkekre kattintva találtok:



HOZZÁVALÓK

  90 gramm kukoricakeményítő
250 ml kókusztej
2 egész tojás
csipet só
1 ek olaj

ELKÉSZÍTÉS

A kukoricakeményítőt tegyük egy tálba, adjuk hozzá a csipet sót, és a tojásokat. Keverjük simára a kókusztej hozzáadagolása mellett. Kerámiaserpenyőben zsiradék nélkül, vagy zsiradékkal kikent forró serpenyőben süssük ki. Ha nem akarjuk minden egyes darab előtt kikenni a serpenyőt a tésztához is hozzáadhatjuk. 


kb 9-10 palacsinta lesz belőle

Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!