Glutén- és tejmentes palacsinta kókusztejből és kukoricakeményítőből. Az eredmény ugyanolyan lett mint az "igazi". Az eredmény pedig: könnyen, egyszerűen és vékonyan süthető palacsinták.
Eddigi glutén-, és tejmentes palacsintarecepteket a linkekre kattintva találtok:
HOZZÁVALÓK
90 gramm kukoricakeményítő
250 ml kókusztej
2 egész tojás
csipet só
1 ek olaj
ELKÉSZÍTÉS
A kukoricakeményítőt tegyük egy tálba, adjuk hozzá a csipet sót, és a tojásokat. Keverjük simára a kókusztej hozzáadagolása mellett. Kerámiaserpenyőben zsiradék nélkül, vagy zsiradékkal kikent forró serpenyőben süssük ki. Ha nem akarjuk minden egyes darab előtt kikenni a serpenyőt a tésztához is hozzáadhatjuk.
kb 9-10 palacsinta lesz belőle
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése