KAPROS-TÚRÓS CSIRKEROLÁD

A kapor és a túró remek párosítás. Gondoljunk csak a nemrég említett kapros-túrós zöldséglepényre. Most kiklopfolt csirkemellekbe került ez a remek duó töltelékként.

A glutén-, liszt-, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz! 




Szereted a gyors recepteket? Nézz körül még mi szerepel a gyors kategóriában!

HOZZÁVALÓK

2 csirkemell
100 gramm túró
2-3 evőkanál natúr joghurt
2 evőkanál kapor
1 fokhagymagerezd
só, frissen őrölt tarka bors
2-3 spriccelésnyi olívaolaj


ELKÉSZÍTÉS

A sütőt melegítsük elő 200°C-ra.
Egy tálban villával törjük át a túrót, reszeljük hozzá a fokhagymagerezdet, majd ízesítsük sóval, borssal, őrölt szerecsendióval és kaporral.
A csirkemelleket klopfoljuk ki, sózzuk, borsozzuk, majd töltsük meg a túrós masszával, és tekerjük fel.
Tegyük egy sütőpapírral bélelt - vagy kerámiabevonatú - tepsibe, a tetejét fújjuk be egy minimális olívaolajjal, és az előmelegített sütőben süssük meg 20-25 perc alatt.
Salátaágyon kínáljuk!


Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!