Finom és gyors vacsora, vagy előétel lehet ez a pofonegyszerű fogás.
HOZZÁVALÓK
1 közepes padlizsán
1 zsemle
1 zsemle
1-2 evőkanál fokhagymás olívaolaj
1 mozzarella
szárított bazsalikom
szárított bazsalikom
ELKÉSZÍTÉS
Kapcsoljuk be a sütőt grill fokozatra.
A padlizsánt vágjuk egyforma karikákra, majd tegyük egy rácsra a sütőbe és pár percet grillezzük mindkét oldalát.
Egy serpenyőbe hevítsünk fel 1-2 evőkanál fokhagymás olívaolajat. Pirítsuk meg a zsemlekarikák mindkét oldalát, majd tegyü egy tányérra.
Karikázzuk fel a mozzarellát, helyezzük rá a padlizsánkarikákra, és tegyük ugyanabba a serpenyőbe amiben a zsemléket megpirítottuk. Kissé folyósítsuk meg a mozzarellát, sózzuk, borsozzuk meg és tegyük a zsemlekarikákra.
Végezetül szórjuk meg egy kis szárított bazsalikommal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése