SAJTOS MACARONI


HOZZÁVALÓK

250g makaróni
250g reszelt ementáli
250ml tej
2 tojás 
őrölt szerecsendió
só, bors

ELKÉSZÍTÉS

Melegítsük elő a sütőt 220°Cra.
Főzzük meg a makarónit a csomagon lévő utasítás szerint. 
Míg a tészta fő, elkészítjük a sajtszószt: 
Egy süthető tálba tesszük a reszelt sajtot a tejet és a felvert tojásokat, összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az őrölt szerecsendiót. Végül belekeverjük a makarónit, és a nagyon forró sütőben kb 10-15 percig sütjük.
Akkor jó, ha már hólyagos, vagyis rotyog a sajt a tetején.


Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!