Villámgyors serpenyős csirkemell brokkolival, borsóval és gombával.
Csak egy serpenyőre van szükségünk az elkészítéséhez és kb fél órára.
Akik szeretik a csípős ízeket meglocsolhatják egy kevés csípős olajjal
is!
A low carb és a mindenmentes, vagyis a glutén-, liszt-, tej-, tojás-,
hozzáadott cukormentes diétákban fogyasztható!
HOZZÁVALÓK (4 főre)
400 gramm csirkemellfilé
100 gramm apró gomba
100 gramm brokkoli
100 gramm zöldborsó
1 vékony szál póréhagyma
1 gerezd fokhagyma
kb 2 ek olívaolaj
só, bors,
1 tk provencei fűszerkeverék
1/4 kk
őrölt szerecsendió
ELKÉSZÍTÉS
Hevítsük fel a serpenyőben a zsiradékot, adjuk hozzá az apróra vágott
póréhagymát, a megtisztított és félbevágott gombákat, a
brokkolirózsákat, és a felkockázott csirkemellet.
Ízesítsük a
fokhagymanyomón átpréselt fokhagymagerezddel és a fűszerekkel.
kb 15 percig pároljuk fedő alatt, majd adjuk hozzá a mirelit zöldborsót
és még 5 percig pároljuk tovább.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése