EXPRESS EPRES KRÉMES

Kicsit olyan minta krémes, kicsit más ... Mi az? Hát ez.
Ízre olyan, mintha egy könnyített krémest ennénk eperrel. Mennyei...
És ez is a gyors kategóriába tartozó dessert. Csak!!! A hűtéséhez számoljunk 2-3 órát minimum!!!


HOZZÁVALÓK

1 csomag leveles tészta
1 csomag vaníliás pudingpor
cukor, 
tej
eper
vaj a forma kikenéséhez

Egy sütőformát kivajazok, majd belerakom a levestésztát.

Ráteszek egy sütőpapírt, majd egy nehezéket (Én jelen esetben egy kuglóf sütő forma belsejét tettem rá)


220 fokra előmelegített sütőben kb 8-10 perc alatt készre sütöm.
 

Ezalatt elkészítem a pudingot a tasakon lévő "előírás" alapján.  

Akkor jó, ha a keverőkanál hátulján lévő pudingon ha húzunk egy csíkot úgy marad, és nem folyik össze.

Az epreket megtisztítom, és félbevágom.

A kihűlt tésztára kanalazom a pudingot, és rápakolom az eper darabokat.

Hűtőbe teszem kb 2 órára, amíg a puding teljesen megdermed.

Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!