ATLANTI LAZAC II. (GLUTÉN-, LISZT-, TOJÁSMENTES)


Íme egy újabb variáció a creme fraiche-tormás krém és a lazac "házasságára" az ATLANTI LAZAC I. recept után.



HOZZÁVALÓK

2 ek creme fraiche v. tejszín
2 tk tormakrém, 
bors, 
1 tk kapor, 
füstölt lazac szeletek

ELKÉSZÍTÉS


Kanalazzuk egy tálkába a creme fraiche-t és a tormát. Borsozzuk, adjuk hozzá a kaprot, majd keverjük össze.
A lazacszeleteket vágjuk háromszög alakúra, majd tegyük úgy magunk elé, hogy a háromszög talpa legyen felénk. Kb a feléhez tegyünk egy teáskanálnyi krémet, majd tekerjük fel. Tegyük egy kínáló tálra,  a tetejét díszítsük a maradék krémmel.
A tálalásig tegyük hűtőbe.


Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!