REMEK KÖRET: ZSEBES MOZZARELLA (GLUTÉN-, LISZT-, LAKTÓZ-, TOJÁS-, FEHÉR CUKORMENTES)

Remek köret pár perc alatt ez a  glutén-, liszt-, laktóz-, szója-,  tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz! 



HOZZÁVALÓK

1 laktózmentes mozzarella korong
1 paradicsom
bazsalikom levelek
1 evőkanál borecet

ELKÉSZÍTÉS

A mozzarellát bevágdossuk, a mélyedésekbe tesszük a megmosott és cikkelyekre vágott paradicsomot. Meglocsoljuk a borecettel és bazsalikommal tálaljuk


MEGJEGYZÉS

Olívaolajat is használhatunk borecet helyett abban az esetben ha a savanykás íz helyett valami mást akarunk. 

3 megjegyzés:

Bors and Pepper írta...

Ilyenkor nagyon sajnálom, hogy nem szeretem a sajtot! Nagyon jól néz ki! Paradicsom és bazsalikom: a legjobb páros :)

ChezSandra írta...

semelyik sajtot sem?

A mozzarella nem is annyira sajt ;)

de a bazsalikom és paradicsom tényleg szuper páros :)

Bors and Pepper írta...

Semelyiket :( Pedig 1-2 évente megpróbálom, hátha... De nem. Csak a pizzán. Akkor jöhet a mozzarella!

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!