A glutén-, liszt-, tojás-, húsmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
HOZZÁVALÓK
kb. 40 dkg gomba
1 kicsi krumpli
1 liter tej
fél szár póréhagyma
olívaolaj
só, bors,
szerecsendió (1/2 kávéskanál)
petrezselyemlevél
ELKÉSZÍTÉS
Az apróra vágott póréhagymát fonnyasszuk meg az olívaolajon. Amint kész, adjuk hozzá a megtisztított és feldarabolt krumplit, a gombaszárakat és a gombafejeket. Kicsit pirítjuk, majd öntsük fel tejjel. Sózzuk, borsozzuk meg, ízesítsük szerecsendióval és a petrezselyemmel. Főzzük puhára, majd amint megpuhultak botmixerrel pépesítsük. Tegyük vissza, és hagyjuk, még egy pár percig főni.
Pirított gluténmentes lisztből készült kenyérkockával és apróra vágott petrezselyemmel tálaljuk, de "magában" is nagyon finom.
2 megjegyzés:
Jól hangzik és mutatós.
és még "élőben"... nagyon-nagyon finom :)
Megjegyzés küldése