MÉZES MIKULÁS

18 szakács, cukrász, blogger kipróbált, mézeskalács tésztából készült közel 40 receptje az Öné lehet! Hogy mit kell ehhez tennie? Támogassa legalább 1000 forint jelképes összeggel a Gyermekétkeztetési alapítvány mindenki ebédel programját, és megküldöm a fantasztikus karácsonyi elektronikus receptkönyvet. SEGÍTSEN, majd kápráztassa el szeretteit a különleges sütemény, és étel receptekkel. Mit kell tennie…..Mi a pontos teendő?

1) Utaljon minimum 1000 forintot a Gyermekétkeztetési Alapítvány számlaszámára. Ez az összeg fedezi egy gyermek egy napi meleg étel szükségletének költségeit (szállítással együtt).
2) Természetesen lehet nagyobb összeggel is támogatni a gyerekeket, ezt mindenki saját belátása, és lehetősége szerint teheti meg.
3) Számlaszám: 10300002-10350923-49020011
4) Az átutalási megbízás közlemény rovatába írja be a KÉS szót, és az e-mail címét, ahová tudjuk küldeni a későbbiekben az elektronikus kiadványt. Természetesen postai csekken is lehet befizetni, abban az esetben ugyan így kérjük megadni a KÉS szót, és az e-mail címet.
5) Az e-mali megadása nélkülözhetetlen, mert csak így tudjuk eljuttatni a kiadványt.
6) A támogatók számára a tervek szerint egy heti átfutással küldjük el a könyvet.

Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!