Gardrób Közösségi Vásár 2013. július 28, 11-16 óráig Akvárium Klub, Budapest

Újra Gardrób Közösségi Vásár az Akvárium Klubban!

Gardrób Közösségi Vásár
2013. július 28, 11-16 óráig
Akvárium Klub, Budapest


Kinek ne lenne otthon számtalan ruhadarabja, melyet megunt, kinőtt, sosem vett fel, de sajnálja kidobni, mert többre érdemesnek tartja őket annál? Nekünk is van, mi sem tudtuk eddig, mi legyen velük, aztán egy hirtelen gondolattól vezérelve kitaláltuk a ruhavásár ötletét, melyet Veletek együtt és Nektek hozunk létre az Akvárium Klubban!





A Gardrób lelkes árusai ezúttal nyári darabokkal várják a látogatókat Budapest kellős közepén. Szoknyák, kisnadrágok, szandálok minden mennyiségben, a legjobb árakon (alkudni ér!).

A július 28-i Gardrób különlegessége, hogy a margitszigeti WNDRLND-ben immáron kéthetente megjelenő Gardrób Kreatív Piknik designerei is bemutatják legújabb darabjaikat az Akváriumba látogató közönségnek.

Gyere le vasárnap az Akváriumba, válogass a kincsek közt, beszélgess a ruhákról, alkudozz, igyál egy limonádét és érezd jól magad a nyári semmittevésben! 

A szervezők ismét gondolnak a rászorulókra is, így az árusok által otthagyott ruhákat ezúttal az Együtt egy mosolyért civil szervezetnek ajánlják fel.




Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!