GESZTENYEGOLYÓ (GLUTÉN-, LISZT, TEJ- TOJÁSMENTES)

A kókusz és mandulagolyók után szerettem volna valami hasonló ízűt csinálni. De az összes recept amit találtam sok, mi több rengeteg vajjal/margarinnal készült. Hát Én elkészítettem a teljesen vaj/margarin mentes változatot.

Nyírfacukorral készül, glutén-, liszt-, tej-, tojásmentes!



HOZZÁVALÓK

25 deka gesztenyemassza
25 deka darált mandula
1 kis rúd rumaroma
1 deci kókusztej
1 ek vaníliakivonat
1 evőkanál kakaó (minél magasabb százalékú)

ELKÉSZÍTÉS

A hozzávalókat tegyük egy tálba, gyúrjuk össze, majd nedves kézzel formázzunk belőle golyókat.
Magas százalékú kakaóba - amit bele is teszünk - forgatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!