Chocolate Creme (Fraîche)

Ezt a nagy-nagy csokoládéimádóknak ajánlom! 
Brutálisan csokoládés, és fantasztikusan finom. Az, igazi bűnbeesés garantált! Nem is mondok erről többet, de remélem aki megcsinálja majd mond, mert ezt egyszerűen nem lehet szó nélkül hagyni!

Nyírfacukorral készül, a glutén-, liszt-, tojás-, húsmentes diétákban fogyasztható!





HOZZÁVALÓK

100 g étcsokoládé (60%-os)
200 g créme fraîche v. tejföl
2 evőkanál nyírfacukor v. barna cukor


ELKÉSZÍTÉS

A créme fraîche-t a barna cukorral elkeverve egy edényben melegítsük fel, majd adjuk hozzá a feldarabolt csokoládét. Állandó keverés mellett addig főzzük, amíg a csoki fel nem olvad. 
Kis tálkákba adagoljuk, majd tegyük a hűtőbe megdermedni egy pár órára.

1 megjegyzés:

Alexa Christi írta...

Nálam majdnem csak a csokis édességek mennek...:))
Nézz be hozzám, kérlek, valami van számodra...:)

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!