Egy újabb hamis brassói, azonban most nem májból vagy csicsókából, hanem burgonya helyett zellerrel készült.
Egy gyors, finom ebéd vagy vacsora lehet alig fél óra alatt.
A glutén-, liszt-, cukor-, tojás-, tejmentes diétákba beilleszthető!
HOZZÁVALÓK
200 gramm csirkemell
400 gramm zeller
1 gerezd fokhagyma
só, frissen őrölt tarka bors
0,5 kk őrölt szerecsendió
2 ek olívaolaj
1 marék saláta
ELKÉSZÍTÉS
A zellert tisztítsuk meg, és vágjuk kisebb kockákra.
Az Actifry alsó edényébe tegyük a zellerkockákat, locsoljuk meg 2 evőkanálnyi olívaolajjal, és állítsuk be 25 percre.
A csirkemellfilét vágjuk fel apróra, tegyük a felső tálcára, és 10 perc alatt süssük meg. Ízesítsük sóval, őrölt szerecsendióval, frissen őrölt tarka borssal, és reszeljük hozzá egy gerezd fokhagymát.
Forgassuk össze a megsült zellerkockákkal, és salátaágyon azonnal tálaljuk!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése