SAJTOS GNOCCHI


Tegnap a következő párbeszéd hangzott el közöttünk az ebédre vonatkozóan:
- Hús legyen vagy tészta?
- Tészta.
- Édes legyen vagy sós?
- Sós.
- És konkrétan ennél valamit?
- Valami sós tésztát.
- Grrr. köszi :)

Így ezen a vonalon elindulva lett a mai ebéd SAJTOS GNOCCHI .
Egy adag gnocchit sütőtálba teszek, egy tálba öntök kb fél liter tejet, hozzáadom a sót, az őrölt fekete borsot, és 1 tk őrölt szerecsendiót. Ezt ráöntöm a gombóckákra, megszórom reszelt sajttal (emental).
Előmelegített sütőben 200 C-on kb 30 perc alatt készre sütöm. (akkor jó amikor már kissé megpirult a tetején a sajt) 

1 megjegyzés:

Ildy írta...

Hehe:) Én is szeretem ezeket a komoly iránymutatókat.
A gnocchit (és a tésztát úgy általában) imádom így, sajttal összesütve. Guszta!

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!