GRILLEZETT KECSKESAJT RÓKAGOMBÁVAL

Grillezett kecskesajt az ünnepi vacsoránk egyik előételeként szerepelt. Valami olyasmit szerettem volna amiben van kecskesajt (Férj nagy kedvence) és mégis valami könnyedebb... Hát ez lett belőle:




HOZZÁVALÓK

rókagomba
kecskesajt,
olíva olaj,
póréhagyma,
saláta,
rosé bor,
só, bors
saláta

ELKÉSZÍTÉS

A megtisztított róka gombák kalapjának mindkét oldalát olívaolajon süssük meg, és tegyük félre. 
Ugyanebben a serpenyőben a tisztított, vékony karikákra vágott póréhagymát sóval, borssal és  rozé borral pároljuk meg. Ezután a kecskesajtot szeleteljük fel, és szintén mindkét oldalát süssük meg. Végezetül készítsünk salátaágyat a tányérra, tegyük rá a gombákat, majd a párolt póréhagymát és a grillezett kecskesajtot. 
Melegen tálaljuk!

Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!