Egy újabb brownieval gyarapodott az eddigi repertoárunk. Most egy eritritollal készülő glutén- és tejmentes verzió készült kevesebb mint 15 perc alatt (az összeállítása 2-3 perc, a sütése 10 perc.)
Eritritollal készül, a glutén-, liszt-, laktóz-, szója-, tejmentes diétákban fogyasztható!
HOZZÁVALÓK
4 ek lenmagliszt
4 ek darált mandula
6 ek nyírfaporcukor v. 8 ek eritritol
4 ek holland kakaó
6 ek kókuszolaj
6 ek kókusztej
2 egész tojás
1 kk örölt fahéj
1 vaníliarúd kikapargatott belseje
4 ek darált mandula
6 ek nyírfaporcukor v. 8 ek eritritol
4 ek holland kakaó
6 ek kókuszolaj
6 ek kókusztej
2 egész tojás
1 kk örölt fahéj
1 vaníliarúd kikapargatott belseje
ELKÉSZÍTÉS
A sütőt melegítsük elő légkeveréses fokozaton 180°C-ra.
Egy keverőtálban keverjük össze a száraz és a nedves hozzávalókat, majd egy 18 centiméteres átmérőjű szilikon tortaformában 10 perc alatt süssük készre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése