ŐSZI CSRIKECOMB

Egy csodás őszi időhöz mi is dukálna jobban, mint egy finom zöldséges-gyümölcsös csirke?




HOZZÁVALÓK (3 FŐRE)

3 csirkecomb
1 fej lilahagyma
3 sárgarépa
gesztenye (Én konzervet használtam)
2 mandarin
4 fej gomba
1 alma
rozmaring, só, bors

ELKÉSZÍTÉS

Megpucolom a zöldségeket és gyümölcsöket, és kb egyforma nagyságúra vágom. Egy sütőtálba pakolom, sózom, borsozom, hozzáadom a rozmaringot, meglocsolom kb 2-3 evőkanál olivaolajjal, majd ezt az egészet összeforgatom. Kb 1 deci vizet öntök rá. A csirkecombokat szintén sózom borsozom (Én a bőrük alatt is szoktam, mert evéskor lehúzzuk róla), majd ráhelyezem a zöldséges-gyümölcsös ágyra, és már mehet is a sütőbe.
Kb 170 Con sütöm, - néha visszalocsolom a szafttal - amíg szép pirosra nem sül a bőre.

1 megjegyzés:

Mézesélet írta...

Szép Napot!
Nézz be a blogomba, vár egy kis meglepetés!

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!