FETÁVAL TÖLTÖTT UBORKA

Ebben a rekkenő hőségben sokszor csak egy-egy finom falatot kívánunk (vagy még azt sem), ezek a hűsítő fetás uborkakarikák azonban vendégváró falatoknak sem utolsóak.

A liszt-, glutén- tojás-, húsmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!






HOZZÁVALÓK

1 kígyóuborka
fetasajt
só, frissen őrölt tarka bors, kapor


ELKÉSZÍTÉS

A kígyóuborkát és fetasajtot vágjuk ugyanolyan vastagságú szeletekre. Az uborkakarika közepét szúrjuk ki egy formával (pl csillagforma), majd ugyanazzal a szúróval vágjunk ki a fetasajtból is egy csillagot.
Tegyük a fetacsillagot az uborkakarika csillagformájú üregébe, majd tegyük egy tányérra. Ízesítsük sóval, frissen őrölt tarka borssal és kaporral. 


Nincsenek megjegyzések:

Egy kis francia, egy kis magyar. Olykor pedig teljesen más! Kalandozás a konyhán innen és túl!